Food Allergy, an Issue of Immunology and Allergy Clinics

ISBN: 9781455738779

Food Allergy, an Iss..


Autor: Anna Nowak-Wegrzyn



zu bestellen zum Preis von

99.95 --EUR

inkl. Mwst. zzgl. Versandkosten

bei diesem preisgebundenen Artikel kann kein Aktions-Gutschein oder Einkaufsrabatt genutzt werden

 


legen

 

Ich möchte diesen Artikel

 


Ware ist auf Lager
Versand in 15-20 Tagen




This issue of "Immunology and Allergy Clinics" provides the latest essential updates in food allergies. Topics include the following: mechanisms of allergic sensitization to foods - bypassing immune tolerance pathways; determinants of food allergenicity; epidemiology of food allergy; prevention of food allergy through manipulating the timing of food exposure; diagnosis and management of eosinophilic esophagitis; the burden of food allergies and mental health issues; state-of-the-art and new horizons in food allergy diagnostic testing; food-induced anaphylaxis; oral tolerance; immunotherapy for food allergy; complementary and alternative medicine for food allergy; and, paradigm shift in management of milk and egg allergy - baked milk and egg diet.



Zu diesem Artikel liegen ausführliche Fachinformationen vor

Hand-Verletzungen -Erkrankungen

Artikel ist Neuware Neuware

Bestellung und Lieferung erfolgt durch


alle Artikel dieses Anbieters

 


Einen Freund über diese Seite informieren
Mail-to-friend

Weitere Produkte aus den Produktgruppen:


Direkt-Link zu dieser Seite

Jetzt bookmarken:
Google-Bookmark   Bookmark-Facebook   Xing-Bookmark